Legyen szó akár lakásfelújításról, vagy új lakás berendezéséről, a konyhabútor meghatározó eleme lesz lakásunk hangulatának, ezért fontos, hogy életritmusunkhoz, szokásainkhoz igazodjon!

Cégünk, a PEMEX-BÚTOR Kft. fő profilja egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése, valamint az ehhez kapcsolódó gépek, kiegészítők értékesítése. Bemutatótermünkben tekinthetik meg munkáinkat, valamint tervezőink segítségével kezdetét veheti a bútortervezés is, melynek során egy ingyenes 3 dimenziós látványterv elkészítésével igyekszünk elérni, hogy minden tekintetben megfelelő konyhabútort vásárolhassanak.

A konyhák saját gyártású bútorok, amelyek asztalos műhelyünkben készülnek.

Konyhabútorainknál több kategóriát különböztetünk meg, ezzel kapcsolatban Bemutatótermünkben vagy e-mailen keresztül érdemes tájékozódni. Ennek alapja leginkább a bútorok ajtólapjának anyaga.

A bútorok frontjai többféle anyagból készülnek, laminált, fóliás MDF, festett MDF vagy akár akril frontos modellek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. A stílus a klasszikustól egészen a modernig terjed.

Miért minket válasszon?

Stúdiónk sok más gyártóval és forgalmazóval szemben egyedi bútorgyártással foglalkozik: nálunk nincsen elemlista, mindent az adott helyiség méretére és a megrendelő igényei szerint tervezünk és készítünk.
Manapság nagyon kevés az olyan lakás, ahol hatalmas méretű konyha áll rendelkezésünkre, ahol szabadjára engedhetjük a fantáziánkat és szinte csak a designra koncentrálva rendezhetjük be a helyiséget.

Stúdiónkban nagy tapasztalattal rendelkező tervezőink segítségével válogathatnak a stílusok, anyagok, kialakítások és színek közül. A praktikusságot szem előtt tartva készítjük bútorainkat az adott teret leginkább kihasználó összeállításban.

Stúdiónk magyar gyártókkal illetve magyar beszállítókkal áll kapcsolatban, illetve saját asztalosműhellyel és lapszabászattal dolgozik.

A bútorokban való hatalmas választék mellett konyhai gépeket is forgalmazunk ezzel is kényelmesebbé téve a helyiség berendezését.
Tervezőink ajánlani is tudnak típusokat a kívánt elvárások alapján, vagy aktuális, akciós gépes katalógusainkból is válogathatnak. Ha tőlünk vásárolnak gépeket is, mi gondoskodunk azok rendeléséről, kiszállításáról, így ezt a terhet is levesszük megrendelőink válláról.

Sok helyen a tervezésen túl a bútorbolt nem biztosít helyszíni felmérést illetve kiszállítást és be- vagy akár összeszerelést sem.
Nálunk a helyszíni felmérés elengedhetetlen része a megtervezett bútor kivitelezésének, ugyanis garanciát is csak a kollégánk által felmért méretekre tudunk vállalni. Érdemes tehát igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat, mely ráadásul díjmentes is.
A helyszíni szerelés és a kiszállítás opcionális költségek, melyeknek díját mindig a bútor árán fölül határozzuk meg.
A beszerelést mindenképpen érdemes sokat tapasztalt szakembereinkkel elvégeztetni, mivel ez szintén feltétele a bútorra vállalt garanciánknak.

Árajánlatot minden típusú bútorra egyedileg készítünk, mivel minden megrendelő igénye és minden helyiség kialakítása más.
Érdemes átgondolni, hogy a helyiség méretét mennyire akarjuk kitölteni, illetve milyen funkciókat szánunk az adott bútornak.

Stúdiónktól személyesen vagy akár e-mailen keresztül is lehet ajánlatot kérni: az e-mailes megkereséskor fontos leírni, hogy mekkora méret áll rendelkezésünkre (inkább falméretet érdemes adni, így pontosan tudni fogjuk, mennyire lehet azt kitölteni bútorral), milyen anyagokban vagy árkategóriában gondolkodunk, milyen funkcióknak kell, hogy megfeleljen a bútor.
Ezeket természetesen a személyes találkozáskor is rögzítjük, de így már rögtön a tervezés elején be tudjuk mutatni az általunk fölhasznált anyagokat, színeket és természetesen elkészített bútorainkat is.

Konyhák esetén fontos a kiállások (víz-, villany-, gáz-) helyének megadása is, mert ezek egyértelműen kijelölik a gépek és a mosogató helyét.
Amennyiben valaki bizonytalan lenne vagy már a mérést is szakemberre bízná, természetesen az ajánlatkészítést is kezdhetjük a díjmentes helyszíni felméréssel, ahol kollégánk részletesen följegyez minden fontos adatot.

A méretek átbeszélése után tervezőink elkészítik az árajánlatot, illetve egy színes látványtervet.
Az ajánlatot első körben az adott árkategórián belül mindig alapáras kialakításra szoktuk elkészíteni, ami azt jelenti, hogy minden nyíló ajtót és fiókot a legegyszerűbb kivitelben számolunk. Ezt természetesen a későbbiekben mindenféle tompítóval és egyéb kiegészítőkkel, belső kosarakkal föl lehet dobni, kiválasztás után pedig a fogantyúkat, üvegbetétet is beárazzuk.
Erre azért van szükség, mert így tisztán látszik, hogy a bútor a kiválasztott anyagokból mennyibe kerül: pontosan kiderül, hogy esetleg már így is túllőttünk a meghatározott anyagi kereten vagy még belefér egy-egy választható extra. Mivel elemáraink az egyedi kialakítás miatt nincsenek, minden esetben új ajánlatot készítünk. Tanácsot természetesen tudunk adni arra vonatkozóan, hogyan érhető el a megálmodott konyha esetleg kedvezőbb áron.
Ha már minden apró részletet sikerül átbeszélni a kialakításokat illetően, ajánlatunk véglegesnek is tekinthető, vagyis, amennyiben módosítás nem lesz rajta, természetesen az ár sem fog változni.
Bútorárainkat minden esetben áfával együtt számoljuk, így emiatt sem érhet senkit meglepetés rendeléskor.