Irodák berendezése esetén legtöbbször hasonló típusú bútorokat készítünk, ezek az íróasztal, tárgyalóasztal, polcos szekrények, esetleg zárható szekrányek, konténerek, egyéb kisbútorok.

Mivel általában egy iroda bútorigénye nem annyira változatos, ezért egyedi kérésekre ritkán van példa, de természetesen ezeket is igyekszünk kielégíteni.

Ezeknél a berendezéseknél inkább a méret, a szín illetve a helyiség méretéből adódó kialakítás jelenthet variációs lehetőséget.
Bemutatótermünkben erre is látható kiállított minta, de előző referenciamunkáink is megtekinthetők, illetve természetesen a választható anyagok, színek.

Az átfogó tervezéshez mindenképpen szükséges a helyiség alaprajza, az ott dolgozók létszáma, illetve a bútorszükséglet meghatározása.
Tervezőink, ahogy a többi helyiség ajánlataihoz is, az irodák berendezéséhez is mindenképpen készítenek 3D-s látványtervet, akár több színben vagy összeállításban is.

Miért minket válasszon iroda bútor gyártáskor?

Ahogy a konyhánál, nappalinál vagy egy gardrób szekrénynél is, az iroda berendezésénél is fontos, hogy a kellő tárolóhely biztosítása mellett kényelmes, jól használható, praktikus és nem utolsó sorban esztétikus környezetet teremtsünk az ott dolgozóknak.

Az iroda esetében kiemelkedően fontos, hogy az egyes elemek az emberi test ergonómiáját illetve az irodában használatos tárgyak méreteit kövessék.
Sok helyen megadott, már kész bútorok és berendezés közül lehet válogatni, így az adott helyiséget nem mindig sikerül maradéktalanul, az elvárásoknak megfelelően berendezni.
Nálunk ez nem lehet akadály, mivel Stúdiónk nem megadott elemlistával dolgozik az irodabútor esetében sem, a rendelkezésünkre álló anyagokból bármilyen méretben és kialakításban készítünk bútorokat.

Látványtervező programunk segítségével mindig készítünk élethű képeket is a majdani berendezésről, így ennél a helyiségnél sem kell a tervezés során csupán a fantáziánkra hagyatkozni.