Gardrób szekrény

 

 

BEÉPÍTETT SZEKRÉNY

Gardróbszekrényeknél és egyéb tárolásra használt bútoroknál sok esetben rendkívül fontos, hogy azok az adott megrendelő igényeire legyenek szabva, illetve lehetőleg a rendelkezésre álló helyet maximálisan kitöltsék, emellett pedig természetesen a szín és a kinézet is fontos.

Ebből a három összetevőből sokszor jó, ha kettő teljesül, ráadásul kész bútorok esetén ezeket saját kezűleg kell vásárlás után összerakni otthon.

Amellett, hogy Stúdiónk igény esetén helyszíni felmérést biztosít ezekhez a beépítésekhez, tervezőink minden esetben igyekszenek a megrendelők elvárásának megfelelő terveket készíteni. Tulajdonképpen a belső elrendezéstől kezdve az ajtók betétjének mintájáig, osztásáig mindent egyedileg tervezünk meg.
Ezt természetesen 3D-s látványtervvel is illusztráljuk, így mind a belső elrendezésről, mind a külső nézetről képet kaphat megrendelőnk.

Gardróboknál is, mint ahogy a konyhabútoroknál, különösen fontos, hogy a szekrény a helyiség adottságait figyelembe véve mindenképpen a megrendelő napi rutinjához, tárolni kívánt dolgaihoz, ruháihoz és azok mennyiségéhez igazodjon.
Ez nálunk nem akadály, hiszen a rendelkezésre álló alapanyagokból rengeteg féle kombináció hozható ki, akár természetesen költségkímélő megoldásokkal együtt is.

Stúdiónk legtöbbször komplett, lábakon álló, hátfallal ellátott szekrényként készít gardróbokat is, ezzel igyekszünk az esetleges költözés vagy később keletkezett károk ellen megoldást kínálni.
Természetesen igény esetén, mint minden mást is, lehet a megszokottól eltérő módon kérni.

Beépített szekrényeink laminált bútorlapok széles választékából, üveggel és/vagy tükörrel kombinálva, tolóajtós és nyílóajtós változatban is készülnek. A stílus a klasszikustól egészen a modernig terjed. A belső elrendezést is minden esetben az egyedi igényekhez igazítjuk: polcok, fiókok, akasztók, különböző szerelvények közül lehet választani.

Tökéletesen testreszabhatóak a nappaliba, hálószobába,
dolgozószobába, előszobába, gyerekszobába, vagy akár a tetőtérbe is, mivel gardróbszekrényeink is egyedi igények és méreteke alapján készülnek.

Bemutatótermünkben tervezőink nagyon szívesen segítenek a tervezésben, de természetesen a már megtervezett szekrényekre is készítenek árajánlatot.
Emellett pedig itt megtekinthető kiállított mintadarabunk is, amin a gardróbok esetében előforduló, leggyakrabban használt lehetőségeket igyekeztünk bemutatni.