Egyéb

Egyedi igények szerint

Árajánlatot minden típusú bútorra egyedileg készítünk, mivel minden megrendelő igénye és minden helyiség kialakítása más.
Érdemes átgondolni, hogy a helyiség méretét mennyire akarjuk kitölteni, illetve milyen funkciókat szánunk az adott bútornak.

Stúdiónktól személyesen vagy akár e-mailen keresztül is lehet ajánlatot kérni: az e-mailes megkereséskor fontos leírni, hogy mekkora méret áll rendelkezésünkre (inkább falméretet érdemes adni, így pontosan tudni fogjuk, mennyire lehet azt kitölteni bútorral), milyen anyagokban vagy árkategóriában gondolkodunk, milyen funkcióknak kell, hogy megfeleljen a bútor.
Ezeket természetesen a személyes találkozáskor is rögzítjük, de így már rögtön a tervezés elején be tudjuk mutatni az általunk fölhasznált anyagokat, színeket és természetesen elkészített bútorainkat is.

Konyhák esetén fontos a kiállások (víz-, villany-, gáz-) helyének megadása is, mert ezek egyértelműen kijelölik a gépek és a mosogató helyét.
Amennyiben valaki bizonytalan lenne vagy már a mérést is szakemberre bízná, természetesen az ajánlatkészítést is kezdhetjük a díjmentes helyszíni felméréssel, ahol kollégánk részletesen följegyez minden fontos adatot.

A méretek átbeszélése után tervezőink elkészítik az ajánlatot, mely tartalmaz egy színes látványtervet.
Az ajánlatot első körben az adott árkategórián belül mindig alapáras kialakításra szoktuk elkészíteni, ami azt jelenti, hogy minden nyíló ajtót és fiókot a legegyszerűbb kivitelben számolunk, illetve a legolcsóbb és legegyszerűbb fogantyúval. Ezt természetesen a későbbiekben mindenféle tompítóval és egyéb kiegészítőkkel, belső kosarakkal föl lehet dobni, kiválasztás után pedig a fogantyúkat, üvegbetétet is beárazzuk.
Erre azért van szükség, mert így tisztán látszik, hogy a bútor a kiválasztott anyagokból mennyibe kerül: pontosan kiderül, hogy esetleg már így is túllőttünk a meghatározott anyagi kereten vagy még belefér egy-egy választható extra. Mivel elemáraink az egyedi kialakítás miatt nincsenek, minden esetben új ajánlatot készítünk. Tanácsot természetesen tudunk adni arra vonatkozóan, hogyan érhető el a megálmodott konyha esetleg kedvezőbb áron.
Ha már minden apró részletet sikerül átbeszélni a kialakításokat illetően, ajánlatunk véglegesnek is tekinthető, vagyis, amennyiben módosítás nem lesz rajta, természetesen az ár sem fog változni.
Bútorárainkat minden esetben áfával együtt számoljuk, így emiatt sem érhet senkit meglepetés rendeléskor.