NIKOLATESLA SWITCH

NikolaTesla Switch Videó

Airmatic
Airmatic
Amint bekapcsolja az Airmatic funkciót, az elszívó intelligens érzékelő rendszere felismeri a főzés során keletkező gőz mennyiségét és összetételét, és teljesen automatikusan beállítja a legmegfelelőbb elszívást.
Autocapture
Autocapture
Amikor igazán fontos, hogy kizárólag a főzési műveletekre koncentrálhasson, aktiválja ezt a funkciót! Az elszívórendszer automatikusan alkalmazkodik a használatban lévő főzőzónák számához és intenzitásához.
Bridge (híd) zóna
Bridge (híd) zóna
Ez a funkció lehetővé teszi két szomszédos főzési zóna összekapcsolását, egyenletes, állandó hőmérsékletet garantálva, még akkor is, amikor nagy mennyiségű ételt készít.
Edényfelismerés
Edényfelismerés
A NikolaTesla segít Önnek, hogy időt és pénzt spóroljon. Tudatja Önnel, ha egy főzési zóna bekapcsolt állapotban van, mégsincs használatban. Ezzel elkerülheti az energiapazarlást. Amikor edényt érzékel, automatikusan bekapcsolja az adott főzőzónát.
Ready to Connect
Ready to Connect
Egyes Elica készülékek olyan szenzorokat tartalmaznak, melyek összekötik őket a SNAP eszközzel. Amikor szükséges, az elszívó automatikusan aktiválja a SNAP-et, így fokozza a szűrő teljesítményt nagyobb főzések alkalmával, vagy csupán megtisztítja a levegőt a főzést követően.
Stop&Go
Stop&Go
Ha megszakítja a főzést, esetleg átmegy egy másik szobába, vagy csupán szünetet tartana, egy egyszerű mozdulattal, a Stop&Go gomb megnyomásával valamennyi főzési zónát kikapcsolhatja, és nyugodtan elsétálhat.
Hőmérséklet szabályozó
Hőmérséklet szabályozó
Az elkészített ételek mindig tökéletesek lesznek, ha ezt a funkciót használja, mellyel 3 féle programot állíthat be (42, 72 vagy 92°C). Ezek a hőmérséklet beállítások optimálisak mind a nagyon különleges főzési eljárásokhoz (mousse-ok, szószok, melegen tartás), mind az intenzív főzéshez (forralás).

Technikai tulajdonságok

MÉRETKIVITELFELÜLET
83x51x21 cm
Kivezetés / Keringetés
Fekete üveg / Fehér üveg
VEZÉRLÉSLÉGSZÁLLÍTÁS (IEC, BOOSTER)ZAJSZINT
Direct Slider 8+2B
620 m³/h Kivezetés - 536 m³/h Keringetés
60 db(A) Kivezetés - 64 db(A) Keringetés
MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - PÁRAELSZÍVÓCSATLAKOZÓCSONK MÉRETETELJESÍTMÉNY - INDUKCIÓS FŐZŐLAP
160 W
150 mm
7,4 kW
FESZÜLTSÉGFŐZŐZÓNÁK SZÁMABRIDGE (HÍD) ZÓNA
220 - 240 V
4 (2,1 - 3 kW) - 210x190 mm
2
ENERGIAOSZTÁLY
A+ (Kivezetés)
Megjegyzések/ Egyéb
Alumínium zsírszűrő alaptartozék. Kerámia szűrő alaptartozék (*)
A modellre nem vonatkozik a kötelező energetikai tanúsítvány (*).